Tijdelijk slechts 1,99% rente op de Citan en Vito

Profiteer tijdens de ‘Ja. En-ik-heb-’m-met-voordeel-WEKEN!’ van een oplopend voordeel tot wel €5.000,- met onder meer een zeer lage financieringsrente van slechts 1,99%, een forse inruilpremie en een Vito met automaat voor slechts € 395,- extra.. En dat is nog niet alles.. Boek nu een proefrit en maak kans op een Formule 1 VIP arrangement!

Tijdelijk tot
€ 5.000,-
Voordeel!

Momenteel op voorraad

Citan

0 Citan's

Vanaf € 0 (Lease € 0 p/m)

Bekijk het Citan aanbod
Vito

0 Vito's

Vanaf € 0 (Lease € 0 p/m)

Bekijk het Vito aanbod
Sprinter

0 Sprinter's

Vanaf € 0 (Lease € 0 p/m)

Bekijk het Sprinter aanbod

Direct rijden in een nieuwe Mercedes-Benz

U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van de landelijke voorraad van Mercedes-Benz bestelwagens. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij onze dealers in Nederland staan.

Heeft u belangstelling voor één van de bestelwagens in de lijst, vul dan het contactformulier in en geef daarbij de dealer van uw keuze aan. Deze neemt vervolgens met u contact op om een afspraak te maken en voordat u het weet rijdt u in een Mercedes-Benz bestelwagen.

Bekijk het volledig aanbod

Leasen, financieren en verzekeren

U least, financiert en verzekert bij ons tegen de beste voorwaarden die we u kunnen bieden. Vertrouw op de zekerheid van een betrouwbaar merk en service op topniveau. En voor de diensten van Mercedes-Benz Financial Services kunt u gewoon terecht bij uw eigen, erkende dealer. 

Meer informatie
Proefrit aanvragen
Contact opnemen

Proefrit of contact opnemen?

  • Contactformulier
  • Proefrit aanvragen

Maak nu een proefrit en maak kans op een Formule 1 VIP arrangement t.w.v. €4.500,- !